Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Дневният център за стари хора в община Калояново ще бъде ремонтиран
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:20 / 18.05.2022Коментари ()936
©
Община Калояново с одобрен проект от фонд "Социална закрила“ за строително–ремонтни дейности на материалната база в Дневен център за стари хора в с. Долна Махала.

Проектното предложение на Община Калояново за строително–ремонтни дейности на материалната база в Дневен център за стари хора в с. Долна Махала, получи одобрение от Управителния съвет на Фонд "Социална закрила“ към Министерство на труда и социалната политика. 

За реализацията на проекта на 29.04.2022 г. между Община Калояново и Фонд "Социална закрила“ се сключи договор за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ. 

Общата стойност на проекта е 56 930лв. Безвъзмездната финансова помощ е в размер на 49 984,54 лв., а останалата част 6 946,46 лв. е собствения финансов принос на Община Калояново. В изпълнение на проекта ще бъде повишено качеството на предлаганата социална услуга, подобряване на социалната инфраструктура, чрез въвеждане на необходимите мерки за енергийна ефективност, с което ще се постигнат европейските изисквания за такъв тип сгради.


Още новини от Регионални новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/regionalni/Dnevniyat-centur-za-stari-hora-v-obshtina-Kaloyanovo-shte-bude-remontiran-1268987
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.