Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Семейството от Брестовица, което остана без дом на Великден, има сериозна нужда от помощ
Автор: Гено Петров 09:36 / 25.04.2022Коментари ()14738
Семейство остана без дом навръх Великден. Взрив разруши къща в пловдивското село Брестовица, за щастие няма пострадали хора. Потърпевшите разказват, че бойлерът не е бил стар и е бил изключен, когато са излезли от дома си. Сега те разчитат на помощта на съседите си, за да им помогнат да разчистят останките от разрушената къща.

Хора от селото се обединяват, за да разчистят отломките. Те са готови да помогнат и с храна и вещи от първа необходимост за семейството.

"Към 20:00 решихме да излезем на заведение в центъра на селото. Около два часа по-късно бойлерът е гръмнал. Бойлерът не е бил толкова стар, пожарникарите ми казаха, че най-вероятно възвратният клапан не се е задействал. Имам нужда от сериозна помощ всичко това да се разчисти", разказва пред Нова тв собственичката на къщата Любомира Велева.

"Това е еквивалент на бомба. Късмет, е че  никой не е минвал по улицата по това време. Имаме служители в кметството и камионче, с което да помогнем с извозване на отпадъците."



Още по темата: общо новини по темата: 3
26.04.2022 »
26.04.2022 »
24.04.2022 »

Още новини от Регионални новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/regionalni/Semeistvoto-ot-Brestovica-koeto-ostana-bez-dom-na-Velikden-ima-seriozna-nuzhda-ot-pomosht-1255702
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.