Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Събрана е цялата сума за Гергана Зиева, утре е решаващата операция
Автор: Диана Бикова 13:33 / 07.04.2022Коментари ()2952
©
С пълно единодушие пловдивските общински съветници гласуваха предложение за дарение от 10 000 лева на Гергана Зиева, която има нужда от спешна операция, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

Предложението е внесено от ППГОС "Кауза България". За лечението на инж. Гергана Зиева, която е главен експерт в Дирекция "Строителство и инвестиции" в Община Пловдив е необходимо до днес да бъде събрана сумата от 20 000 евро, за да може да й бъде направена трансплантация по спешност.

В решението изрично е записано, че поради спешността ОбС - Пловдив допуска предварително изпълнение на договора. 

Общинският съветник Владимир Кисьов предложи всички съветници да дарят по 200 лева от заплатите си в знак на съпричастност към колегата си от общинската администрация. "Решението на ОбС е решение, а дарението от заплатите е лично решение на всеки, може да се вземе банковата сметка от секретаря на общината и да се преведат лични средства" - коментира Румяна Толова. 

Припомняме, че преди дни от община Пловдив отправиха спешна молба за помощ:

"Нашата колежка Гергана Зиева - главен експерт в Дирекция "Строителство и инвестиции“ разви остра бъбречна недостатъчност. След месеци, прекарани в болница, стана ясно, че е необходима спешна бъбречна трансплантация.

Сумата, която остава да се събере, е 20 000 евро в срок до 7.04.2022 г. и е непосилна за семейството. Гери е на 33 години и е с 2 малки дечица.

От екипа на дирекцията се обръщат с молба към всеки, който има възможност и желание да помогне, като дари средства по следната банкова сметка:

Цялата сума за операцията е вече събрана, а утре предстои и самата трансплантация. Пожелаваме на жената операцията да мине успешно и да се възстанови бързо след нея!

Благодарим от сърце на всички, които показаха съпричастност и дариха средства в помощ на Гергана!



Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Subrana-e-cyalata-suma-za-Gergana-Zieva-utre-e-reshavashtata-operaciya-1245904
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.