Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Доц. Дерменджиев поздрави всички медицински служители по случай Световният ден на здравето
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:45 / 07.04.2022Коментари ()1911
©
Доц.д-р Тихомир Дерменджиев - управител на "Комплексен онкологичен център" - Пловдив поздрави всички служители по случай Световния ден на здравето и ден на здравния работник! 

"Уважаеми лекари,  


медицински специалисти

и здравни работници,

За мен е огромно удоволствие да Ви поздравя по случай Световния ден на здравето и професионалния празник на здравния работник. Искам да изкажа сърдечната си благодарност и признателност към всички Вас, посветили живота си на най-хуманната професия, закриляща най-висшето благо – човешкия живот!

"Комплексен онкологичен център – Пловдив“ е едно от най-добрите и предпочитани лечебни  заведения в страната благодарение на Вашия професионализъм и всеотдайност.  Благодаря Ви за грижите, за неуморната енергия и човеколюбието, които денонощно полагате за нашите пациенти!

Пожелавам на Вас и Вашите семейства здраве, професионални успехи, благополучие и сила, за да продължавате да носите изцеление и надежда на обществото!

Вие сте тези, на които стотици дължат живота си! Не го забравяйте и бъдете горди от това.

Честит празник!"


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Doc-Dermendzhiev-pozdravi-vsichki-medicinski-sluzhiteli-po-sluchai-Svetovniyat-den-na-zdraveto-1245698
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.