Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Читател: Не сме мишки в лабиринт
Автор: Диана Бикова 10:49 / 19.03.2022Коментари ()6197
Читател на Plovdiv24.bg сигнализира, че пешеходен прелез на жп линията край  бул. "Копривщица" е затворен. Публикуваме сигнала без редакторска намеса:

"Наскоро забелязах, че пасарелката на бул. "Копривщица" между "Пещерско шосе" и бул. "Свобода" е грозно затворена със заварени железа. Дървените греди, които бяха между линиите, са премахнати, а същите тези греди доста скоро бяха обновени с нови. 

Тази пасарелка е добре известно, че е още от комунизма и служеше за удобство на гражданите в околието.

Живея в квартала от повече от 20 години и не ми е известно за нито един инцидент.

Каква е причината за нейното затваряне и защо то беше необходимо? Ако някой я смята за опасна, защо не се обезопаси, а така по най-радикалния начин се завари?

Оставените боклуци отстрани от процедурата даже няма да коментирам. Силно се надявам след сигнала ми да бъде отново отворена, защото ние не сме мишки в лабиринт, а хора.

Смятам, че тези неща трябва да са съобразени с нуждите на хората и мога да ви потвърдя, че доста хора от квартала са недоволни, просто никой не очаква, че може да се реагира по сигнал.

Нека и не забравяме, че всеки един проект е толкоз добър, колкото хората ползващи го впоследствие (ще видите какво имам предвид в прикачената картинка).

Изпратил съм и сигнал към общината, но се надявам чрез вас да придобие по-голям отзвук, защото това е поредното безумие на нишите управници".


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Chitatel-Ne-sme-mishki-v-labirint-1233778
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.