Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Младо семейство се спусна да помага на възрастна съседка, но постъпи ужасно
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:54 / 10.03.2022Коментари ()4114
©
Илюстрация
29- годишен мъж от село Новосел си "услужил“ с 660 лева.  Парите мъжът изтеглил от банкомат в Шумен на 7 март без знанието на титуляра  на дебитната карта- 91 годишна жена от село Новосел, съобщават от пресцентъра на полицията.

Преди това мъжът и неговата съпруга, съседи на възрастната жена, били в дома й за да помогнат- мъжът да нацепи дърва, а жената да почисти. Възрастната жена обещала да им плати като си получи пенсията. Като си тръгнали установила, че я няма дебитната й  карта.

След два дни съседите  дошли отново да помогнат. Намерила в леглото си дебитната карта след като си отишли. Установила, че от нея била изтеглена сумата от 660 лева. Подаден бил сигнал в полицията. На място бил пратен екип.

При разговор 29-годишният съсед на жената  направил самопризнания. Вчера възстановил част от изтеглената сума- 300 лева. Работата по образуваното досъдебно производство за извършено престъпление по чл. 249 ал. 1 от НК продължава под ръководството на районната прокуратура.


Още новини от Национални новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylgaria/Mlado-semeistvo-se-spusna-da-pomaga-na-vuzrastna-susedka-no-postupi-uzhasno-1228064
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.