Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Кирил Петков: Хора на ГЕРБ са предизвикали паника с цената на горивата
©
Хора от младежката организация на ГЕРБ са предизвикали паника с цената на горивата. Това каза по време на брифинг пред журналисти в Министерски съвет премиерът Кирил Петков, предаде репортер на Sofia24.bg. Той подчерта, че количества гориво има.

"Оказва се, че не само количества гориво има - те са в големи количества. Всички са заредени, няма проблеми. Единствената причина за паниката от сряда е, че са се използвали снимки от няколко малки бензиностанции, които са се изпратили и са се използвали през социалната мрежа. Те са се изпратили навсякъде под политическа или хибридна атака. Към този момент знаем, че хората, които са го организирали това са свързани с младежката организация на ГЕРБ. Ето как използва в момента страха от войната. И въпреки, че цялата система е била абсолютно обезпечена с гориво, се създава паника за няколко часа, което кара хората да се нареждат на опашки и да пълнят резервоари без да има причина за това", обясни Петков.

Премиерът бе категоричен, че от тук нататък, ако се усети подобен вид хибридна атака, политическо разклащане на системата, ще има координиран отговор и моментално ще има обратна връзка към населението да не се поддават на лъжи и манипулации.

Вижте повече в прикачения видеофайл. Очаквайте подробности.



Още по темата: общо новини по темата: 734
09.05.2024 »
07.05.2024 »
03.05.2024 »
29.04.2024 »
28.04.2024 »
22.04.2024 »
предишна страница [ 1/123 ] следващата страница

Още новини от Национални новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylgaria/Kiril-Petkov-Hora-na-GERB-sa-predizvikali-panika-s-cenata-na-gorivata-1223877
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.