Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Доц. Дойчев пред Sofia24.bg: Под краката на окупаторите ври и кипи, мощно партизанско движение ще ги унищожи
© Sofia24.bg
Кремълската мафия си позволи да организира нещо, което никой, за съжаление, не си представяше, че може да се случи. Да нападне съседна страна с цялата сила, с която разполага и да започне варварски бомбардировки, включително и срещу мирните граждани, за да пречупи волята на украинския народ. Това каза пред Sofia24.bg доц. д-р Момчил Дойчев, съпредседател на Атлантическия съвет на България и преподавател в НБУ, по време на протеста в защита на украинските граждани пред президентството. 

Той бе категоричен, че украинският народ няма да се предаде и войната няма да бъде спечелена. 

"Под краката на окупаторите ще ври и кипи. Там където са завзети временни позиции ще има мощно партизанско движение и окупаторите ще бъдат унищожавани където и да се намират", уточни доц. Дойчев.

"Днес пред президентството се случи едно забележително събитие, един огромен митинг. Той е само началото от поредица от събития, които започнаха с протестите пред посолството на Украйна в София. Тези събития вече са всяка вечер. Това ще продължи, докато продължи агресията на Путин. Нашата цел е да събудим българския народ и да спрем пропагандата по много от българските, включително и национални медии. Ние искаме да кажем истината за Украйна, за ужасите на войната, която наши сънародници не разбират, че утре може да се случи и на нас. Ние искаме да припомним нашите ценности, които са ни завещани от Ботев и Левски, а не тиранията, която господства в Кремъл", коментира доц. Дойчев.

Повече можете да видите във видеото:



Още по темата: общо новини по темата: 4445
06.05.2024 »
04.05.2024 »
29.04.2024 »
29.04.2024 »
20.03.2024 »
16.03.2024 »
предишна страница [ 1/741 ] следващата страница

Още новини от Национални новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylgaria/Doc-Doichev-pred-Sofia24bg-Pod-krakata-na-okupatorite-vri-i-kipi-moshtno-partizansko-dvizhenie-shte-gi-unishtozhi-1220193
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.