Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Зрители за Анелия в "Капките": Да има малко уважение към колегите си
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:51 / 22.02.2022Коментари ()43055
©
Фолк певицата Анелия влезе в образа на най-голямата българска звезда от музикалната сцена, а именно Лили Иванова. Имитацията й в "Като две капки вода" беше зорко следена от феновете на шоуто, които бяха категорични: Без да е идеално, една много  добра имитация.

Макар и мнозина да отбелязаха, че Софи Маринова е единствената от лекия жанр, която може да влезе в кожата на примата перфектно, коментарите по повод представянето на Анелия в този образ бяха похвални. "Добро впечатление ми направи Анелия с това,че си даде сметка колко е далеч от Лили Иванова", пишат във Фейсбук под изпълнението й. "По-добра имитация от Софчето на Лили Иванова не е имало. Анелия се постара, но тръгна от самото начало неуверена с респект към примата", отбелязват и други.

Имаше и мнения, които тотално отхвърлиха оценките на журито по повод изпълнението й на "Панаири". "Анелия пя с нейния глас през цялото време, не се постара да намери нито нотки от гласа на Лили, нито маниерите й на пеене! Но журито в един глас: “Старахитно, брилянтно…браво!" Нереални оценки!", категорични са зрители, като смятат също, че изявата на пайнерката е доста статична и обрана. Извън сценичното си превъплъщение, Анелия отнесе други сериозни критики от публиката на "Като две капки вода".

"Моля ви, нека както другите участници се изправят да дадат своите точки така и Анелия. Не е принцеса или нещо по различно от останалите. Да има малко уважение към колегите си, а не да се държи толкова надменно", възмутена е зрителка адашка на певицата. Този невъзпитан маниер прояви и Алисия, която също не се изправи, когато трябваше да оценява колегите си в шоуто, пише Hotnews.bg





Още по темата: общо новини по темата: 3974
16.12.2022 »
30.09.2022 »
24.09.2022 »
21.09.2022 »
18.07.2022 »
16.07.2022 »
предишна страница [ 1/663 ] следващата страница

Още новини от Любопитни новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/interesno/Zriteli-za-Aneliya-v-Kapkite-Da-ima-malko-uvazhenie-kum-kolegite-si-1217303
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.