Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Положителни ли са пробите за наркотици на шефа на "Трафик СОТ"?!
Автор: Цвети Тончева 13:52 / 01.02.2022Коментари ()9284
© Plovdiv24.bg
"Абсолютно тенденциозна и неотговаряща на истината" нарекоха от Прокуратурата информацията, разпространена в някои медии за положителните резултати от пробите за наркотици на шефа на "Трафик СОТ" Александър Апостолов, предаде репортер на Plovdiv24.bg. До половин час прокуратурата ще разпространи вярната информация, обещаха от там.

Директорът на пловдивската полиция комисар Димитър Балев също побърза да се застрахова с това, че по случая има следствено дело, а не досъдебно производство и че при тях няма никаква информация, а само при следствието.

От вчера в медийното пространство се върти информацията, че пробите на собственика на "Трафик" Александър Апостолов са положителни за опиати. Резултатите са излезли след близо 10 месеца, откакто той бе спрян за проверка от пловдивски полицаи, докато шофира личния си автомобил. След тест с дръг чек, резултатът му за наличие на наркотици в организма бе положителен тогава. Апостолов бе задържан за 24 часа. 

В същото време полицаи извършиха обиск на дома му, където в гардероб откриха бяло прахообразно вещество и няколко таблетки ксанакс, обвити в бяла салфетка. След като бе пуснат от ареста той направи пресконференция, на която отрече да е употребявал наркотици. Пред очите на журналисти се подложи и на детектор на лъжата, който отчете, че Александър казва истината.

Той плати и да бъде тестван и от германска лаборатория, чийто резултат за наличие на упойващи вещества беше отрицателен. Собственикът на "Трафик" обвини публично полицията, че един от служителите, извършили обиск в апартамента му е подхвърлил салфетката с белия прах и таблетките.

Неизвестно как вчера отново излезе информацията, че лабораторията към Националния институт по криминалистика към МВР вече е готова с резултатите, които отново са положителни за опиати.


Още по темата: общо новини по темата: 5
01.02.2022 »
13.04.2021 »
13.04.2021 »
13.04.2021 »
12.04.2021 »

Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Polozhitelni-li-sa-probite-za-narkotici-na-shefa-na-Trafik-SOT--1204184
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.