Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Владимир Николов: Има търкания между отделните власти, които обществото не би трябвало да допуска
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:02 / 27.01.2022Коментари ()2097
©
Българската прокуратура е една от най-реформираните през последните години системи. Това обяви Владимир Николов, председател на Асоциацията на прокурорите.

Прокуратурата в момента е във фокуса на общественото внимание като орган, който търпи негативите за всички недъзи и неуспехи на нашето общество по редица направления, което категорично не е справедливо. Прокурорите работят за кауза, заяви Николов.

По думите му исканата от управляващата коалиция оставка на главния прокурор Иван Гешев е политически въпрос и не е работа на прокурор да го коментира.

В момента са налице търкания между отделните власти, което българското общество не би трябвало да допуснат. В определени аспекти се наблюдава и натиск върху определени разследвания. Налице са политически изказвания, налице е напрежение с МВР, което не можем да отречем, но което не бихме искали да съществува, тъй като ние задно трябва да се борим с престъпността, коментира още председателят на Асоциацията на прокурорите пред bTV.


Още новини от Национални новини:
И утре ще вали
13:22 / 09.05.2024

https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylgaria/Vladimir-Nikolov-Ima-turkaniya-mezhdu-otdelnite-vlasti-koito-obshtestvoto-ne-bi-tryabvalo-da-dopuska-1200592
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.