Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Междусъседски скандал предизвика нова детска площадка до Големия гигант
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:31 / 17.11.2009Коментари ()2832

(с) ПОТВ
В сериозен междусъседски скандал прерасна откриването на нова детска площадка зад Големия гигант в район „Северен". Откакто е построен блокът преди около 35 години, теренът зад него не е облагороден и пустее. Сега  пространството е превърнато в детска площадка с пясъчник, катерушки, пързалка и люлки, които отговарят на всички европейски изисквания. Новата площадка в „Северен" е изградена със средства от дарения.

Майките от блока обаче не бяха напълно доволни от новата площадка, защото от блока над нея си хвърляли боклуците направо през терасите, защото в пясъчника ходели бездомни кучета, защото клошари вадели торбичките с боклук от кофите в съседство, преравяли ги и ги зарязвали на пейките. И най-вече - защото колите се качвали директно в градинката.

Съседи пък нападнаха майките, че чоплят семки и цапат. И се разрази сериозна разправия на тема: кой цапа, кой чисти и кой трябва да дойде да оправи нещата. На никого не му хрумна, че верният отговор и на трите въпроса е един и същ - ние. Ина Филипова обеща това, което зависи от нея, а не от хорското съзнание, да бъде поправено. До две седмици ще се поставят бетонни блокчета, които да спират колите, както и повече кошчета за смет.

Източник: ПОТВ


Още по темата: общо новини по темата: 1
13.11.2009 »

Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Mezhdususedski-skandal-predizvika-nova-detska-ploshtadka-do-Golemiya-gigant-119955
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.