Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
МИГ "Куклен - Асеновград" се срещна с местната общност
Автор: Екип на Plovdiv24.bg 08:00 / 25.12.2021Коментари ()893
©
През октомври и ноември МИГ Куклен- Асеновград организира информационни срещи на територията на община Куклен и община Асеновград.

Информационните срещи са част от планираните дейности за 2021 година, предназначени за популяризирането на Стратегията за Водено от общностите местно развитие и прилагане на подхода Водено от общностите местно развитие. За участие бяха поканени местни лидери от нестопанския ,стопанския и публичния сектор, както и заинтересовани лица.

Срещите с местни ледери бяха предназначени за информиране на местната общност по отношение на възможностите, които има за кандидатстване по вече отворени приеми и какво планира като процедури сдружението през 2022г.

При засилен интерес представители от различни сектори задаваха въпроси и се интересуваха от дейността на организацията. Добра новина за всички е и увеличения бюджет по Стратегията за водени от общностите местно развитие. Заитересованите лице получиха експертна информация и набор от информационни материали, които са послужат за реализиране на бъдещи проектни намерения.

За да се обхване по-голям брой населени места екипите, които работеха по организиране на информационните срещи, бяха два и така паралелно бяха посетени населените места от двете общини.


Още новини от Регионални новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/regionalni/MIG-Kuklen-Asenovgrad-se-sreshtna-s-mestnata-obshtnost-1180909
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.