Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Шофьор на джип към бивш министър: Не си ми на годините! Ще карам, както си искам!
Автор: Гено Петров 11:36 / 16.12.2021Коментари ()10370
© Plovdiv24.bg
Бившият служебен министър на отбраната и бъдещ посланик в САЩ Георги Панайотов се оплака във фейсбук, че възрастен шофьор, нарушаващ правилата на движение, му обяснил, че не го харесва.

Днес, 14 декември, около 19 ч., шофирам личния си автомобил по еднопосочната ул. “Георги Бенковски" от “Аксаков" към “Славянска". Изведнъж срещу мен идва джип. Най-любезно обяснявам на шофьора, че нарушава правилата за движение.

Отговорът: “Аз теб, министре (познал ме е, въпреки че от вчера не съм министър), даже не те харесвам. Аз живея тук, а ти само работиш тук. Ще карам както си искам и не си ми на годините".

Човекът бе на около 65-70 години и случаят не е болка за умиране. Но е симптом за насадена през последното десетилетие простащина, за толерирано чувство за безнаказаност, за угоявана дебелащина.

В България трябва да се възстанови върховенството на закона. И трябва да се унищожи простащината. Иначе България ще изчезне.


Още новини от Национални новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylgaria/Shofyor-na-dzhip-kum-bivsh-ministur-Ne-si-mi-na-godinite-Shte-karam-kakto-si-iskam-1175608
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.