Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Борисов: Повтарят сценария от предишните избори, този път ще съм депутат
Автор: Георги Кирилов 22:37 / 14.11.2021Коментари ()11958
©
Дотам докараха българския народ - жена тича и яде квитанцията от машината. Това коментира председателят на ГЕРБ Бойко Борисов пред журналисти след вота.

"Най-ниската в историята избирателна активност показва тоталното несправяне с провеждането на избори на този кабинет, каза експремиерът Бойко Борисов. В световната история ще влезе как възрастна жена я гони полиция, а тя яде квитанцията, дотам ни доведоха", посочи той.

"Народът успя да изгони мутрите от парламента. Истински съжалявам колегите Христо Иванов и Атанас Атанасов", каза още Борисов.

"Повтори се сценарият от предишните избори - всички социологически агенции даде 8% преднина на ГЕРБ и в последния момент започна да се стопява тази преднина. Предишния път за ИТН, сега за ПП. Възторгът, в който изпадат колеги от класирането си, моят прочит е друг - народът успя да изгони мутрите от парламента. Вместо да идат, те си тръгнаха, с това ще приключа коментара си за тях. Това, че влиза Възраждане, също трябва да им говори", заяви Борисов.


Още новини от Национални новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylgaria/Borisov-Povtaryat-scenariya-ot-predishnite-izbori-tozi-put-shte-sum-deputat-1153321
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.