Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Към шофьора на размазаното БМВ: Познах те. По номера. Майка ти така се радваше за него
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:16 / 03.11.2021Коментари ()145761
Plovdiv24.bg публикува без редакторска намеса думи, отправени от потребител на Фейсбук към шофьора от зловещата катастрофа с лек автомобил БМВ на булевард "Македония" в Пловдив, станал преди два дни:

Преди няколко дена се видяхме в КАТ. Запознахме се. Похвали ми се, че е големият космос. Каза ми кой набор си. Предупредих те, че белите стават за секунда. Два пъти го повторих. И днес ... 3 дена по-късно виждам това. Познах те. По номера. Майка ти така се радваше за него.

Радвам се, че прочетох, че си жив и здрав. Но, помисли, че 2 месеца преди Коледа можеше да си с почернено семейство. Помисли, че тези хора отиват с радост да ти купуват кола, а ти я превръщаш в ковчег.

Остави материалните щети и загуби. Помисли какво е 20 години да те отглеждат с най-голямата си любов, да правят всичко за теб, а ти накрая да се затриеш .. ей така, от глупост. Ако не мислиш за себе си - помисли за тях.

Не съм критик. Не съм съдник. Аристотел е казал, че докато родителите ни са живи - ние всички сме деца. А, най-големият ужас за един родител е да си надживее децата.

Искам да мислите, като ги карате тея коли. Моля Ви!

Официалната информация от ОД МВР Пловдив!



Още по темата: общо новини по темата: 3
01.11.2021 »
01.11.2021 »
01.11.2021 »

Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Kum-shofyora-na-razmazanoto-BMV-Poznah-te-Po-nomera-Maika-ti-taka-se-radvashe-za-nego-1146300
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.