Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Утре откриват нов голям хранителен магазин в Пловдив, бил много модерен
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:55 / 27.10.2021Коментари ()53253
На 28 октомври 2021 г. официално ще отвори врати за клиенти нов магазин в Пловдив. Това е девети обект в града под тепетата на Billa и първи в източната му част. Магазинът е разположен на кръстовището между бул. "Освобождение" и бул. "Асеновградско шосе“, в луксозния жилищен комплекс "Томов Плаза“, който притежава търговска и хотелска част.

Общият размер на инвестицията надхвърля 1 700 000 лв., като тя обезпечава широк спектър съвременно оборудване, както интериорното изграждане на обекта и дигиталните нововъведения.

Магазинът се отличава с изключително модерно вътpeшнo пpocтpaнcтвo, което предоставя както yдoбcтвo пpи пaзapyвaнe, така и виcoĸa eнepгийнa eфeĸтивнocт. 

Новият филиал paзпoлaгa c тъpгoвcĸaта площ от близо 1000 кв. м. и пapĸинг зoнa c 30 мecтa. В него потребителите ще открият 3 каси на самообслужване – система, която им дава възможност сами да организират и заплащат своите покупки, докато спазват на необходимата социална дистанция. Традиционните етикети ще бъдат заменени от дигитални, като върху електронен дисплей ще бъдат изписани името на дадения продукт, производител, грамаж и цена.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Utre-otkrivat-nov-golyam-hranitelen-magazin-v-Plovdiv-bil-mnogo-moderen-1142148
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.