Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Световна музикална сензация след шоуто си в Пловдив: Всичко бе перфектно!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:11 / 27.09.2021Коментари ()2661
© Нова тв
Истински фурор, силни аплодисменти и хиляди усмивки по лицата на всички заклети фенове на рока - това предизвикаха музикантите, част от проекта на д-р Милен Врабевски Intelligent Music Project. За последния концерт от турнето Creation на сцената на Античния театър в Пловдив се качиха Боби Косатката, Славин Славчев, Лина Никол, които партнираха на Карл Сентанс и Рони Ромеро.

А ето какво сподели чилиецът минути след концерта.

- Здравей, Рони, много се радвам да те видя отново в България, този път в Пловдив. Дойде специално за всички твои почитатели от Букурещ. Какви са емоциите ти след концерта?

- Беше прекрасно, невероятно е да си част от "Интелиджънт мюзик проджект"! Да свирим пред българска публика винаги е много специално, а този път още повече, защото беше последното шоу от турнето. Закриваме обиколката Creation, каквото е и името на албума. Страхотно е, че направихме първия концерт в Пловдив и сега завършваме отново тук в Античния театър. Прекрасна публика, прекрасни изпълнения, всичко беше перфектно!

- Тази вечер представихте новия си албум "Съзидание“. Какво е неговото послание?

- Посветен е на ситуацията, в която живеем днес. Това което искаме да кажем на хората, е, че трябва да намерим начин да създадем себе си отново, да се възродим, след целия този хаос с коронавируса, много хора пострадаха икономически, загубиха работата си. Беше ужасно за всички. Точно затова искаме да вдъхнем надежда на хората. Приканваме ги да повярват в себе си и да се обединят, заедно да намерят решение и да преодолеят това.

Предстои работа по седмия поред албум на супергрупата, в който съавтор ще бъде самият Рони Ромеро, съобщава Нова.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Svetovna-muzikalna-senzaciya-sled-shouto-si-v-Plovdiv-Vsichko-be-perfektno-1129003
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.