Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Неприятно изживяване за пловдивчанин на каса на EasyPay
Автор: Георги Кирилов 17:20 / 25.09.2021Коментари ()10383
© Plovdiv24.bg
Пловдивчанин сигнализира за неприятна случка, която му се е случило на каса на Easypay. Ето какво пише той в сигнал до Plovdiv24.bg.

Здравейте! Днес се натъкнах на некадърен и вулгарен касиер на Easypay каса, намираща се в кв. "Кючук Париж". Не стига, че със своята некадърност направи опашка от 15 човека, ами и накрая като останах последен, след като няколко човека се отказаха, най нагло ми заяви, че излиза в почивка и да съм си хващал пътя.

Да, хванах си го, но за мен вече Easypay не съществува. Плащах си всичко през тях и през интернет сайта им, и през мобилното им приложение. Дори няколко пъти през самия офис, но тогава винаги е имало две много вежливи и културни касиерки, а не като днешния служител. При опита ми да се свържа с телефона за оплаквания, даваше постоянно заето.

Ако и вие станете свидетели на нещо, което според вас заслужава да бъде публикувано, можете да ни изпращате сигнали, снимки и видеа на електронната ни поща novini@plovdiv24.bg, на телефон 0886 598 267 или на фейсбук страницата ни Plovdiv24.bg Новини.



Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Nepriyatno-izzhivyavane-za-plovdivchanin-na-kasa-na-EasyPay-1128565
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.