Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Кметът на Пловдив откри новата учебна година в ОУ "Димитър Талев"
Автор: Васил Динев 09:02 / 15.09.2021Коментари ()6002
Бивши и настоящи ученици от
ОУ "Д.ТАЛЕВ":
виж още
Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се или влезте в профила си.
Кметът на Пловдив Здравко Димитров откри новата учебна година в ОУ "Димитър Талев" в район "Южен", предаде репортер на Plovdiv24.bg. Ето и поздравлението на градоначалника към всички ученици по случай първия учебен ден.

"Мили деца,

скъпи първокласници,

уважаеми ученици и учители,

На 15 септември приемете моите най-сърдечни поздрави по случай началото на новата учебна година. Тържествен ден, в който всички пожелаваме на добър час на нашето бъдеще и с трепет гледаме как децата ни прекрачват прага на детската градина и на родното училище.

Пандемията от коронавирус ограничи контактите между хората, дълго време децата се обучаваха онлайн. Нищо обаче не може да замени живото общуване - да са заедно в час и в свободното време, да комуникират без технологии, да създават нови приятелства.

Скъпи първокласници, днес започвате най-вълнуващото приключение във Вашия живот – това в света на буквите и науката. От сърце Ви пожелавам да бъдете упорити в преследването на мечтите си и уверени в способностите си, защото заедно с Вас ще бъдат Вашите учители.

На Вас ученици – на добър час, бъдете любознателни и упорити, винаги изпълнени с мечти и сила, за да ги постигате. Желая още по-големи успехи и резултати, които да Ви донесат удовлетворение и много радост!

Скъпи учители, огромно благодаря за всеотдайния Ви труд и обич, с които съхранявате образованието и науката и посрещате предизвикателствата на времето, за търпението и желанието, с които преподавате най-важните уроци на нашите деца. Дарявайте децата с любов и грижи, защото те от вас получават не само знания, но и житейски уроци как да израснат като добри и почтени хора. Пожелавам Ви здраве и мъдрост!     

Честит първи учебен ден и на добър час".

Plovdiv24.bg излъчи на живо церемонията. Ако желаете да бъдете уведомени при бъдещи излъчвания на живо, абонирайте се за нашия канал в Youtube Plovdiv24.bg или ни последвайте във Фейсбук: Plovdiv24.bg новини.



Още по темата: общо новини по темата: 675
20.03.2024 »
20.09.2023 »
16.09.2023 »
16.09.2023 »
15.09.2023 »
15.09.2023 »
предишна страница [ 1/113 ] следващата страница

Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Kmetut-na-Plovdiv-otkri-novata-uchebna-godina-v-OU-Dimitur-Talev-1125219
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.