Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Горя къща в Съединение, запали се и заведение в Хисаря
Автор: Цвети Тончева 11:00 / 21.07.2021Коментари ()2539
©
20 квадратни метра от покривната конструкция на къща са унищожени при пожар в Съединение, съобщиха за Plovdiv24.bg от РДПБЗН.

Вчера по обяд е получен сигнал за горящ покрив на вила в местността Божова градина. Огънят е тръгнал от запалени треви покрай къщата, обхванал е навес и бързо се е разпространил към сградата. В овладяването на огнената стихия са се включили четири пожарни екипа.

Неправилно боравене с електроуред е предизвикало пожар в заведение "Черно и бяло“ в Хисаря. Запалена мазнина от фритюрник е вдигнала на крак местните огнеборци. Унищожени са документи и черно-бяла техника, като щетите не са сериозни.

Неправилно ползване на електроуред е причина за пожар в асеновградския квартал Долни Воден. Частично унищожени са само мебели в лятна кухня, откъдето е тръгнал огъня. Благодарение на бързата намеса на екип от участъка в Асеновград не са допуснати по- сериозни материални щети.

30 сигнала за произшествия са получени в оперативния център на Регионалната дирекция пожарна и аварийна безопасност през изминалото денонощие, като само 5 са случаите с материални щети. При 17 от сигналите пожарните автомобили са излизали да гасят сухи треви и храсти.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Gorya-kushta-v-Suedinenie-zapali-se-i-zavedenie-v-Hisarya-1106630
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.