Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Още един магазин на Billa в Пловдив затваря
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:32 / 22.06.2021Коментари ()69014
©
От понеделник, 28 юни магазинът на Billa България, разположен на бул.“Македония“ №2 в Пловдив, ще затвори за реконструкция и ще отвори отново за посетители на 12 август.

Реконструкцията е част от мащабната програма, свързана с обновяване на търговски обекти в цялата страната, които да посрещат и най-високите очаквания на българския потребител по отношение на атмосфера, разнообразие на асортимента и иновации.

Предвидената общата инвестицията в обекта е на стойност 3 250 000 млн. лева. Той ще изненада с модерна и изключително комфортна търговската зона, висока енергийна ефективност, богат асортимент с доказано качество от любими стоки на достъпни цени.

Иновацията, която става все по-популярна сред клиентите на търговската верига – касите на самообслужване ще присъстват и в този обект, за да обезпечат бързо преминаване през касовата зона, лично маркиране на покупките и безконтактно плащане с банкова карта. Дигиталните подобрения ще обхванат и етикетите, които след реконструкцията вече ще бъдат електронни.

Припомняме, че на 14 юни магазинът на Billa в Пловдив, разположен на бул. "Шести септември“ №221, също бе затворен за реконструкция. 


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Oshte-edin-magazin-na-Billa-v-Plovdiv-zatvarya-1097239
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.