Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Стамболийски отбеляза празника на града, Алисия и Миро бяха специалната изненада за жителите
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:25 / 20.06.2021Коментари ()5198
Община Стамболийски отбеляза празника на града с много богата програма. Всяка година по традиция празникът продължава три дни, като единствено миналата година не се състоя, заради пандемията.

Празникът започна със спортни инициативи. Адреналин и високи скорости на хълмовете до Ново село организираха от Офроуд клуба. Също така вчера се състоя и Детски футболен турнир, на който кметът на града Георги Мараджиев лично връчи наградите на децата. 

"Браво на децата от нашите отбори, които обраха купите и медалите за първите места! Поздравление и на отборите от другите общини! Пожелавам на всички млади футболни надежди здраве и много спортни успехи!", написа той в социалните мрежи. 

Вечерта близо 5000 души напълниха площада за празничния концерт, на който специални гости бяха изпълнителите Миро и Алисия. За първа година сцената бе оборудвана с конструкция с покрив и видеостена.



Още новини от Регионални новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/regionalni/Stamboliiski-otbelyaza-praznika-na-grada-Alisiya-i-Miro-byaha-specialnata-iznenada-za-zhitelite-1096566
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.