Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
10% ръст на транспорта по време на коронавируса
Автор: Цвети Тончева 19:30 / 12.06.2021Коментари ()2271
© Plovdiv24.bg
"Коронавирусът не се отрази негативно на транспортния бранш и когато бяхме в най-тежкия локдаун в Европа, през месеците март и април миналата година, си пролича много ясно нуждата от транспорт и какво се случва при липсата на транспорт. Това заяви пред журналисти Ина Игнатова – маркетинг мениджър по време на Международното изложение за тежкотоварни автомобили TRUCK EXPO 2021, което се провежда в Панаира в Пловдив, предаде репортер на Plovdiv24.bg

По думите на Игнатова наистина e имало един период, в който държавите членки на ЕС не можаха да се разберат и бяха затворили границите си, а камиони стояха по много часове и с дни по границите, очаквайки да преминат. Именно тогава е станало ясно, че има недостиг на хранителни продукти, медицински материали и медикаменти, станало е ясно, че транспортът не може да бъде спрян. Така правителствата на държавите са постигнали съгласие за зелените коридори.

"Спад в продажбите може би сме имали, но това е нормално в ситуация, в която се очакваше да дойде най-голямата световна криза, след най-голямата криза в Щатите и след финансовата криза през 2008 година“, каза още Игнатова. "Но реално погледнато се оказа, че тези очаквания са твърде песимистични и нашите клиенти имат работа повече от преди“, добави тя и посочи, че нуждата от транспорт по време на кризата се е повишила с над 10% . "Ние смятаме, че в бъдеще това ще бъде устойчива тенденция“, добави още Ина Игнатова.



Още новини от Национални новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylgaria/10-rust-na-transporta-po-vreme-na-koronavirusa-1094179
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.