Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Клошар - медицински работник трупа боклуци години наред за ужас на съседите си
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:30 / 05.06.2021Коментари ()11391
©
Клошарка - медицински работник трупа боклуци години наред за ужас на съседите си. В редакцията на Plovdiv24.bg се обади нейна близка – Диана Кичукова, за да търси съдействие от институция, която може да помогне. Според нея, жената Росица Пейковска има нужда от медицинска помощ заради клошарските си наклонности и трябва да се лекува в лечебно заведение.  

Съседите живеят в смрад, в страх от пожар, или зараза. Не може да се минава по общите части – двор, коридори, стълбище, таван, зимник, не може да се сменят водомерите. Всичко е отрупано с боклуци – ненужни вещи, които Пейковска определя като "ценни". Когато съседите искат да говорят с нея за проблема, тя бяга и не иска да чуе.  Хората твърдят, че така не може да се продължава. Ядосват се, че Пейковска има син, който трябва да и помогне . "Той живее в подредена държава - Германия, а майка му тук - в боклуци и принуждава и нас да живеем така, трябва ли да свикваме с това“, ядосват се съседите.

Подателят на сигнала Диана Кичукова твърди, че няколко пъти е звъняла и искала помощ от полицията, но те са отказали да се бъркат в този случай. "Искаме институциите да ни помогнат“, настояват хората.

"Трябва да се вземат мерки, тя жената е за съжаление, а ние, които живеем край нея ще се принудим да се изселим“.

"Боклуците привличат и бездомни животни – кучета и котки. Котките раждат тук и кучетата раждат, лаят ни, мисля, че не е редно да живеем сред това“.

"Пред вратата и не може да се мине, апартамента и  е пълен догоре, терасата – също, а тя се крие и не иска да говори“.

"Очевидно е, че жената си има проблем, който не може да разреши. Затова чакаме някой с правомощия да дойде да помогне“.

"Трябва да се вземат спешни мерки, докато не е пламнала зараза“, настояват съседите на клошарката Росица Пейковска.



Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Kloshar-medicinski-rabotnik-trupa-bokluci-godini-nared-za-uzhas-na-susedite-si-1091618
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.