Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Временно спират движението по част от ул. "Цар Иван Асен II" в Асеновград
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:48 / 04.06.2021Коментари ()1203
©
Община Асеновград информира, че временно ще бъде преустановено преминаването на превозни средства и пешеходци по улица "Цар Иван Асен II“ – в участъка от кръговото кръстовище при бившия магазин "Дет Маг“ до пресечката с улица "Ради Овчаров“. Ще бъде затворено само пътното платно в посока ОУ "Христо Ботев“.

Причина за реорганизацията на движението е извършване на строително-монтажни работи (СМР) по обект "Благоустрояване на част от централната зона и площад "Акад. Николай Хайтов“ в гр. Асеновград – I етап“. Ще се осъществява полагане на бетонна плоча, поради което на горепосочения пътен участък ще бъде разположена техника. СМР ще се изпълняват този понеделник (07.06.21 г.) от 08:30 ч. до 16:00 ч.

Община Асеновград се извинява на гражданите за причиненото временно неудобство и благодари за търпението и толерантността, която проявяват хората, за да живеем всички по-красива околна среда.


Още новини от Регионални новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/regionalni/Vremenno-spirat-dvizhenieto-po-chast-ot-ul-Car-Ivan-Asen-II-v-Asenovgrad-1091329
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.