Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Читатели: Това е пълен абсурд!
Автор: Васил Динев 15:18 / 06.05.2021Коментари ()21380
Читатели потърсиха Plovdiv24.bg, за да разкажат: "Обръщаме се към вас с молба наистина поне вие да ни съдействате в това най-накрая господин кметът на "Южен" да ни забележи. Тъй като това е пълен абсурд.

Писахме и жалба към общината и ви изпращаме абсурдния им отговор. Да не говорим за миризмата, която се разнася от застоялата вода и от шахтата, която е само за отбиване на номер.

Има търговски обекти, които щателно плащат данъците си и са принудени да чистят задружно, за да могат пешеходците да преминават до колкото е възможно. Искрено се надяваме да ни съдействате и предварително ви благодарим".

Става дума за разрушена пътна настилка на улица "Пере Тошев" 65 в Пловдив. От районното кметство отговарят на хората, че в сигнала им не ставало ясно какво точно визират - нарушена пътна настилка в този участък, недобро оттичане на дъждовните води от дъждоприемните шахти по улицата или миризма от уличната канална мрежа.

В отговора още се казва, че "Община Пловдив е сключила договор за почистването на дъждоприемните шахти на територията на Пловдив. Това не е в правомощията на кмета на район "Южен"...



Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Chitateli-Tova-e-pulen-absurd-1081198
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.