Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Майката от партито в Кючука: Знам кой подаде сигнала срещу мен
Автор: Цвети Тончева 15:03 / 06.05.2021Коментари ()27039
© Plovdiv24.bg
Снимка: Архив
Говори младата майка, която направи парти с фойерверки кв. "Кючук Париж" в Пловдив. Ваня Костова сама се свърза с Plovdiv24.bg, за да представи своята истина по случая от 16 септември 2020 г., когато организирала парти за рождения ден на детето си. "В крайна сметка не е проблем рожденият ден и фойерверките, а става въпрос за един политически конфликт, заради който служители на районната администрация и техни приятели съпартийци се опитват да ми запушат устата“, пише Костова.

По телефона тя обясни, че е много активна в политиката и обича да критикува в социалната мрежа. Добре знае кои са жалбоподателите срещу нея. Участвала е в стодневните протести срещу правителството и оттогава е мразена от няколко нейни съседи, които са служители в районната администрация.

Самата Ваня Костова също е бивш служител на  общинската администрация - Общински инспекторат, откъдето е била уволнена. Твърди, че добре знае правилата и не би позволила да има фойерверки, които да пречат на живущите. Но същата вечер мъжът й, без да я предупреди, организирал това, за да я изненада. Твърди още, че предната вечер в квартала също е имало фойерверки на друго празненство, но никой не им е направил забележка. Нямало е и последствия.

На въпросното парти на детето й е имало само деца, без възрастни. Доволна е, че е създала тази радост за децата. Затова обаче получила акт за 500 лева. Актът се превърнал в наказателно постановление.

Костова обжалвала наказателното постановление в съда, откъдето отменили санкцията и постановили община Пловдив да заплати 300 лева разноски по делото. В съда обаче били изнесени откровени лъжи по неин адрес и по адрес на семейството й.  Там било казано, че Костова и мъжът и ежедневно организират пиянски запои.

А той имал транспортна фирма в Холандия и рядко е в България. Ваня Костова твърди, че се занимава с отглеждане на детето си, не пие и не вижда как би могла да прави пиянски запои.


Още по темата: общо новини по темата: 215
16.03.2024 »
29.02.2024 »
10.02.2024 »
09.02.2024 »
04.11.2023 »
06.10.2023 »
предишна страница [ 1/36 ] следващата страница

Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Maikata-ot-partito-v-Kyuchuka-Znam-koi-podade-signala-sreshtu-men-1081032
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.