Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Весел празник в ДГ "Бреза"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:06 / 26.04.2021Коментари ()1320
Децата от ДГ "Бреза" изнесоха концерт, посветен на Лазаровден, Цветница и Великден в двора на детското заведение с втори адрес бул. "Дунав" 69.

Малчуганите изпълниха танци, песни и стихотворения, свързани с трите големи пролетни празника. Във фоайето на детската градина беше подредена тематична изложба.

След тържествената част, с помощта на родители и учители, малките възпитаници на детското заведение засадиха 65 рози и 3 магнолии.Зелената инициатива протече под мотото "Роза засади, радост донеси и Великден посрещни".

"Благодарим за съдействието на кмета на район "Северен" г-н Стоян Алексиев за предоставените цветя и дървета, които ще донесат много красота и настроение в нашата детска градина", сподели директорът й Нели Димитрова.

"Похвална е инициативата да бъдат насадени тези чудесни рози-символ на България, създавайки у децата добро отношение към природата, която трябва да пазим и обичаме", каза Стоян Алексиев.

В знак на благодарност за оказаната от кмета помощ в доставянето на посадъчния материал, децата от II Б група му поднесоха изработена от тях и учителката им г-жа Филипова картина с акварелни бои, с изображение на Лазарка.



Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Vesel-praznik-v-DG-Breza-1078188
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.