Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Арест за шофьор от Пловдив! Ето какво откриха полицаи в шасито на возилото му!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:26 / 21.02.2021Коментари ()7234
© Plovdiv24.bg
Продължават активните действия на служителите от структурите на ОД МВР Пазарджик в областта по противодействие на незаконно съхранение или търговия с наркотици. За времето от петък до днес са задържани трима мъже за притежание на дрога и един заради шофиране под нейното въздействие.

На улица в пазарджишкото село Мало Конаре автопатрул при сектор "Пътна полиция" спрял за проверка микробус "Мерцедес". Униформените установили, че 52-годишният шофьор от Пловдив е прикрил в шасито на возилото найлонова чанта. В нея били открити 6 пликчета със суха марихуана и две с метамфетамин.

Колегите им от РУ Панагюрище засекли и задържали 20-годишен жител на града. Той носел в себе си топче с неправилна форма, което реагирало положително при направен полеви наркотест на синтетичен канабиноид.

Криминалисти от РУ-Велинград осъществили проверка в жилището на 20-годишен велинградчанин. Там открили плик със суха листна маса, която се оказала марихуана.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Arest-za-shofyor-ot-Plovdiv-Eto-kakvo-otkriha-policai-v-shasito-na-voziloto-mu-1054005
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.