Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Потенциални убийци продължават да шофират по пловдивските улици
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:51 / 17.02.2021Коментари ()4104
© Plovdiv24.bg
В полицейския арест за срок до 24 часа за престъпления по пътищата са задържани четирима водачи. Трима са мъжете, шофирали под въздействие на амфетамин, а при четвъртата проверка е установен водач, употребил кокаин.

"Мерцедес", управляван от 38-годишен жител на смолянското село Оряховец, бил проверен на бул. "Македония" в Пловдив. Драг чек тестът реагирал положително за употреба на амфетамин.

36-годишен водач на БМВ е шофирал под въздействие на кокаин - това е показала проверката на служители от Трето РУ. Лекият автомобил бил спрян кръстовището на бул. "Васил Априлов" и ул. "Пещера" малко преди 10,00 часа на 16 февруари.

Дрогиран водач зад волана са установили и при проверка на улица "Ландос", служители на Шесто РУ. Лек автомобил "Пежо", управляван от 23-годишен жител на село Долна махала, е проверен в следобедните часове на 16 февруари, а полеви тест отчел положителен резултат за употреба на амфетамин от водача.

За шофиране под въздействие на амфетамин в ареста на РУ Асеновград е задържан и 31-годишен асеновградчанин, водач на "Ауди А 8". Работата по случаите продължава под наблюдение на компетентната прокуратура.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Potencialni-ubiici-produlzhavat-da-shofirat-po-plovdivskite-ulici-1052559
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.