Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Започва аварийното укрепване на пътя Кричим-Девин след срутването на подпорната стена
Автор: Адриана Георгиева 16:08 / 09.02.2021Коментари ()2524
©
Започва аварийното укрепване на пътя Кричим-Девин след срутването на подпорната стена. Това съобщи областният управител Дани Каназирева, която днес посети мястото, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

"Положението е сериозно. Със затварянето на тежкотоварни превозни средства обходният маршрут ще минава през Пампорово. А при затварянето на Околовръстното в Пловдив този трафик ще се прехвърли и в града ни. Това, която държа да се обсъди, е техническо решение за преминаване по този път, ако е възможно. Проектирането вече тече, а от понеделник ще започнат същинските дейности, но изпълнителите ме увериха, че от утре започват", каза Каназирева по време на инспекцията, на която присъстваха представители на Областното пътно управление и фирмата изпълнител.

Тя вече е разговаряла и с ЕВН, от където ще се изпрати група, която да премахне високото напрежение, за да започнат всички действия по укрепването. 

"Категорично не може да се говори за допусната грешка от страна на фирмата-изпълнител при ремонта на участъка. Реално подпорната стена е от 1963 година, за това не може да говорим за грешки", добави още областният управител.


Още новини от Регионални новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/regionalni/Zapochva-avariinoto-ukrepvane-na-putyaKrichim-Devin-sled-srutvaneto-na-podpornata-stena-1049167
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.