Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Семейство живее на Бунарджика като във филм на ужасите по Стивън Кинг
Автор: Адриана Георгиева 09:51 / 16.01.2021Коментари ()22116
Майка и син живеят като във филм на ужасите по Стивън Кинг, заради огромни дървета, които хвърлят зловеща сянка върху прозорците на къщата им, а през лятото до тях се развъждат змии и оси-мутанти. Мястото е центъра на града под тепетата или по-точно Бунарджика. 

Бисерка Стоилова и синът й обитават наследствена къща на улица "Поручик Д. Величков". От години се борят с институциите с молба да бъдат подкастрени дърветата, които се намират в изоставен общински имот до дома им. Семейството има решение от кмета на район "Централен" Георги Стаменов отпреди 3 години, но до този момент никой от ОП "Чистота" или ОП "Градини и паркове" не е почистил мястото. 

"Това е стар бъз и когато дърветата са раззеленят се образува пелена пред прозореца ми и нямаме въздух и светлина, а синът ми е онкоболен. Ако ние решим да ги режем, съответно ще ни глобят", разказа Бисерка пред репортер на Plovdiv24.bg.

"Три пъти ходих до общинските предприятия и всеки път ми казват, че сега не може, че идвали празници, нямало хора или били в отпуск", сподели синът на Бисерка. 

Служителка от отдел "Екология" към Общината им обещавала за всеки следващ месец, че ще си свършат задълженията и така са минали три години. 

"Жената, която живее до нашата къща и има прозорци към имота. е виждала и змии. Идвали са хора, които режат дървета по улица "Волга", на една минута път са, моли ли сме ги, но те не идват", коментира още притеснената жена.

Рай.-кметът Стаменов е подходил с разбиране и е изпълнил всичко, което е зависило от него, но защо служителите към общината не са реагирали по никакъв начин, остава пълна мистерия.



Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Semeistvo-zhivee-na-Bunardzhika-kato-vuv-film-na-uzhasite-po-Stivun-King-1040349
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.