Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Социалисти от Пловдив изплашиха гаргите заради Гергов
Автор: Любомир Минчев 15:44 / 06.01.2021Коментари ()11650
© Plovdiv24.bg
Социалистите в Пловдив обвиниха лидера Корнелия Нинова в "Гьобелсов подход" и снеха доверието си от Изпълнителното бюро. Повод за острата им реакция е решението на червеното ръководства да изключи от редиците на партията руският гражданин и лидер на местната партийна организация Георги Гергов

И какво следва от това решение? Нищо, разбира се. Гергов го подкрепят една шепа верни партийци в Пловдив и областта, на които осигурява комфорт я като общински съветници, я в бордовете на ДКЦ-тата, я на друга ясла.

Събрали се в градската организация и изплашили гаргите, тъй като Гергов поискал това. Той наредил на послушниците си да скастрят централното ръководство, което направо се разтреперило от страх след този фишек.

Червените в Пловдив не разбраха, че подкрепата за Гергов ги обрича на провал от години. Както на изборите – местни и централни, така и в Общинския съвет.

"В годината на два важни избора това поведение гарантира поредна загуба за БСП, което е предателство към традициите и принципите на 130-годишната ни история", заявяват още от градската партийна организация.

Браво за прозрението! Да, загубата е гарантирана. Но сякаш с Гергов начело и самият той кандидат за кмет на Пловдив не останаха на пето място в градското подреждане. Под ръководството на другаря Гергов БСП яде бой като тъпан в Пловдив на всички избори. И пак го бранят. Той само може да се ласкае от подобна подкрепа, а ласкателите леко открехват вратата на партийния килер и пак си остават вътре.

За какво ви е Гергов, уважаеми социалисти от Пловдив? За келепира на една шепа от вас? Заради тях ли ставате смешни всички вкупом?

Изключването на Гергов не е страшно. По-страшно е вашето самоубийство заради неговите лични и партийни интереси.


Още по темата: общо новини по темата: 160
24.03.2024 »
21.02.2023 »
16.02.2023 »
14.02.2023 »
14.02.2023 »
13.02.2023 »
предишна страница [ 1/27 ] следващата страница

Още новини от Аналитични новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/analizi/Socialisti-ot-Plovdiv-izplashiha-gargite-zaradi-Gergov-1037175
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.