Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Безпаметно пияни и дрогирани шофьори вилнеят по улиците на Пловдив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:35 / 21.11.2020Коментари ()12941
© Plovdiv24.bg
Архив
Шестима водачи са задържани за извършени престъпления по пътищата- шофирали пияни и дрогирани на територията на Пловдив и областта през изминалото денонощие, съобщават от пресцентъра на пловдивската полиция.

Дрогиралите се с коктейл от наркотични вещества са трима души - двама мъже и 18- годишно момиче. Три са бързите производства, започнати срещу водачи, управлявали превозни средства в нетрезво състояние. Водачите са установени при проверки на полицията в гр.Пловдив и на територията на Първомай.

38- годишен водач на БМВ е бил спрян за проверка на бул."Цариградско шосе" и по надлежния ред е установено, че шофира след употреба на 1.37 промила алкохол. Друг 37- годишен мъж от Пловдив е седнал зад волана на "Опел корса" с 1.85 промила. Пиян водач е задържан и от служители на РУ Първомай. Алкодрегерът отчел, че 33-годишен чирпанлия е предприел пътуване към село Градина със своя фолксвеген, след като изпил почти две бутилки алкохол. Дрегерът е отчел употреба на 2.70 промила.

Три са бързите производства срещу дрогирани водачи. Двама от тях са задържани в поделения на МВР в Пловдив, а 18- годишно момиче от Карлово е задържано в местното районно управление , също за шофиране под въздействие на наркотични вещества. Пробите и на тримата задържани са показали, че шофират след употреба на коктейл от наркотици.

27- годишен от Браниполе е управлявал БМВ под въздействие на амфетамин и кокаин. След употреба на амфетамин, метамфетамин и марихуана е установен от органите на реда да шофира и 41- годишен мъж от гр.Пазарджик. Водачът управлявал чуждо МПС- "Опел", собственост на негова позната. 18- годишно момиче от гр. Карлово е спряно за проверка от служители на районното управление в първите часове на 21 ноември. Младата жена управлявала своя "Мини купър", под въздействието на кокаин и метамфетамин.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Bezpametno-piyani-i-drogirani-shofyori-vilneyat-po-ulicite-na-Plovdiv-1023466
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.