Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Гологанов: Има изваждане на наши кабели
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:42 / 02.09.2005Коментари ()6053
©
На проведената днес пресконференция на Сдружението на малките и средни кабелни оператори ТВ Клуб 2000 не можа да присъства Иван Гологанов, изпълнителен директор на асеновградската кабелна телевизия, която изгражда кабелна мрежа в Пловдив под името DCC. Той обаче бе изпратил свой представител в лицето на Героги Гологанов. Представителят на DCC каза, че има изкарване на техни кабели пт шахтите на БТК. Той разказа как в понеделник лица, които са работници в Евроком са изкарали кабелите на DCC от шахтите в район Южен. "Все пак толкова месец изграждаме мрежата в Пловдив, че ги познаваме по физиономии", каза Гологанов. След като са уведомени държавните органи и полицията е пристигнала на място е спряно изтеглянето на кабелите, но голяма част от структурата е била вече разрушена. Жалбата не е срещу Евроком, но има жалба за констатирано нарушение.

Той отказа да коментира изказването на Барбудев, че фирмата е нарочно кръстена "Евроком А-д" (А-д в случая е съкращение от Асеновград). Той е технически директор и каза, че може да говори само по техническите въпроси.

Според Гологанов проблемите в Пловдив са започнали още с появяването на представителството на фирмата в града. Представителят на Цифрова кабелна компания каза, че не Евроком е органът, който трябва да вади кабели и да решава, кой ше изгражда кабелна мрежа в Пловдив и кой не. Той обяви, че фирмата разполага с достатъчно доказателства, които са предадени в прокуратурата и вече е заведено следствено дело.

Гологанов отговори и за мрежата на телевизията в Куклен. Той обяви, че кабелите там са положени според закона.

Иван Гологанов пък е обещал, че въпреки всичко ще изгради мрежата си и ще пусне кабелна телевизия и интернет на конкурентни цени.


Още по темата: общо новини по темата: 7
02.09.2005 »
02.09.2005 »
02.09.2005 »
02.09.2005 »
01.09.2005 »
01.09.2005 »
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница

Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Gologanov-Ima-izvazhdane-na-nashi-kabeli-10117
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.