Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Пловдивчанка е унижена и със счупен нос след сблъсък с градския транспорт в Пловдив
Автор: Адриана Георгиева 16:58 / 30.09.2020Коментари ()22144
© Plovdiv24.bg
Архивна снимка
Пловдивчанка е  със счупен нос и травми на коленете след пътуване в автобус на градския транспорт, след което е била унижена, заплашена и изгонена от шофьора и кондукторката. Пострадалата жена разказа пред репортер на Plovdiv24.bg за неприятната случка:

"Силно възмутена съм от това, което се случи в автобус номер 26 вчера.Чаках си рейса на спирката на "Тримонциум". Имах нещастието да седна на седалка с метална тръба отпред. Автобусът тъкмо тръгна и спря, набивайки спирачки много рязко. При внезапното спиране си ударих костта на носа, както и двете колена в металните тръби.

Изпитах страшна и неописуема болка. Друга жена се оплака, че се ударила в гърдите и щяла да си прави снимка. Шофьорът слезе и аз отидох да питам какво е станало, но никой не ми отговори. Качих се обратно и започнах да се възмущавам на глас. Когато казах на кондукторката, че трябва да се извинят на хората, тя отвърна аз ли съм щяла да й казвам какво да прави. Продължих да  коментирам, като казах поне да бяха обяснили какво се е случило. Когато наближихме квартал "Изгрев", шофьорът спря рейса и ми каза да сляза, защото съм ги дразнила. Кондукторката се приближи до мен и заяви: "Млъкни, защото ще ти счупя зъбите!". Не стига, че съм контузена и заплашвана, но ме изгониха и от автобуса. Проявиха напълно бездушие и никакво съчувствие."

След преглед при специалист се оказа, че жената е със счупен нос и трябва да бъде оперирана за наместване на кост, за което е необходима пълна упойка. Тя си е извадила медицинско и е подала жалба в полицията. Автобусът е по линия 26 към фирмата "Автобусни превози" на Петко Ангелов. Регистрационният номер на рейса е РВ7214АВ.

"Проверих случая и е имало пререкания между пътничката, шофьора и кондукторката. Може да направим очна ставка, на която да съберем жената и шофьора. Имаме застраховка на пътника и пострадалата, ако желае да дойде във фирмата и ще съдействаме с каквото е необходимо за лечението", заяви собственикът на фирмата Петко Ангелов, когато репортер на Plovdiv24.bg го потърси за коментар.


Още по темата: общо новини по темата: 339
12.05.2024 »
07.05.2024 »
05.05.2024 »
02.05.2024 »
16.04.2024 »
08.04.2024 »
предишна страница [ 1/57 ] следващата страница

Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Plovdivchanka-e-unizhena-i-sus-schupen-nos-sled-sblusuk-s-gradskiya-transport-v-Plovdiv-1005143
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.