Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Пиян украинец помля три автомобила в Поморие и избяга, нахвърли се на полицаи
Автор: Иван Сотиров 09:25 / 14.09.2020Коментари ()3312
© Plovdiv24.bg
В четвъртък около 21:45 часа в Районно управление - Поморие е получено съобщение за пътен инцидент с материални щети, при който са засегнати три автомобила. Причинилият ПТП-то е водач, напуснал местопроизшествието с лек автомобил "Фолксваген Пасат" с варненска регистрация. Автомобилът е открит паркиран на поморийската улица "Морска" №28 с видими следи от пътния инцидент, като зад волана бил собственикът му – 35-годишен украински гражданин, живеещ на квартира в Поморие, пристигнал в България на 02.08.т.г.

Украинецът е бил във видимо нетрезво състояние, държал се е агресивно и крещял обиди спрямо проверяващите го полицаи. По  време  на проверката 35-годишния мъж се заключил във фолксвагена, но изведнъж изпаднал в паника, започнал да удря по стъклата и да вика за помощ. Полицаите го извели от купето на автомобила, като счупили задното странично стъкло.

При продължаване на проверката украинецът подновил непристойните си действия и обидите спрямо служителите на реда, което наложило задържането му за срок от 24 часа.

По случая е образувано бързо производство.


Още новини от Национални новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylgaria/Piyan-ukrainec-pomlya-tri-avtomobila-v-Pomorie-i-izbyaga-nahvurli-se-na-policai-1000304
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.