Руслан Мъйнов представя любими руски песни на Античния театър тази вечер
Автор: Екип Plovdiv24.bg 06:00 / 10.09.2020Коментари ()3552
©
Руслан Мъйнов се завръща в Пловдив довечера от 20:00 часа на Античния театър - точно една година след последния си концерт под тепетата, за да зарадва хилядите почитатели на неостаряващите мелодии. Заедно с музикантите на Плевенска филхармония обичаният актьор ще изпълни някои от най-големите хитове на руската филмова музика и цигански романси в нови аранжименти.

В двучасовата забавна програма са включени: произведения, добили световна популярност – "Очи чeрные", "От зари до зари", "Нане цоха", "Андрю вердан", "Парамела", и др. , песни от филми на голямото руско кино – "Диамантената ръка", "Кавказка пленница", "Тримата мускетари", както и военните песни "Смуглянка", "Ваше благородие" и др.

Безупречният професионализъм и харизмата на актьора-певец Руслан Мъйнов в комбинация с таланта на плевенските музиканти, пианиста и аранжор Георги Милтиядов и неуморния диригент Левон Манукян, са гаранция за незабравимо преживяване и неподправени емоции за всички зрители.

"Душата пее и танцува!“ – описват преживяването от концерта организаторите му от Плевенска филхармония и добавят – "Заповядайте да пеем и да се забавляваме заедно!“.

Билети за концерта се продават в търговската мрежа на ИВЕНТИМ, Билетен център пред Община Пловдив и билетната каса в Домa на културата.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Ruslan-Muinov-predstavya-lyubimi-ruski-pesni-na-Antichniya-teatur-tazi-vecher-999351
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.