Крадец се възползва от безпомощен мъж
Автор: Пламена Николова 11:45 / 19.08.2020Коментари ()2221
©
След бързи действия и прецизна работа криминалисти от РУ- Шумен установиха мъж, който изтеглил неправомерно сумата от 2000 лева от карта, собственост на 82-годишен шуменец.

Парите били изтеглени от банкомати на различни места в Шумен. Работата по случая започнала след като съпругата на 82-годишния мъж съобщила, че съпругът й бил паднал пред вратата на жилището им, но липсвал портфейлът му с дебитна карта и лични документи.

Докато му оказвали помощ в болницата в Шумен станало ясно, че от картата му е изтеглена сумата от 2000 лева. Криминалисти влезли в дирите на 44-годишен мъж. Задържан в късните следобедни часове. В обитавана от криминално проявеният с кражби мъж квартира в Шумен е извършено претърсване.

Намерен бил кожен портфейл с дебитна карта, лична карта и шофьорска книжка с талон на името на 82-годишния шуменец. Иззети са. 44-годишния мъж е задържан за срок до 24 часа в полицейското управление в Шумен. Работата по образуваното досъдебно производство продължава под надзор на компетентната прокуратура.


Още новини от Национални новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylgaria/Kradec-se-vuzpolzva-ot-bezpomoshten-muzh-993425
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.