Хванаха го с 4 "бухалки"
Автор: Екип на Plovdiv24.bg 22:15 / 15.08.2020Коментари ()2984
©
26-годишен от Сопот е задържан в ареста на РУ Карлово за притежание на 1,32 грама амфетамин. В хода на работа по линия разпространение и употреба на наркотични вещества полицейски екип спрял младия мъж за проверка на площад "Иван Вазов" в Сопот. При вида на униформените изхвърлил на земята наркотика, който носел в себе си. По случая е започнато бързо производство.

За притежание на метамфетамин в ареста на РУ Асеновград е задържан 23- годишен, криминално проявен местен жител. При проверка на площад "Княгиня Евдокия“ униформени от районното спрели мъжа и при последвал личен обиск иззели от него наркотичното вещество с тегло 0,74 грама.

Във връзка с работата подокументиране на бързо производство по описа на РУ Хисаря, образувано за престъпление по чл. 343В, ал.2 от НК, е установено по безспорен начин, че 39-годишен мъж от село Христо  Даново държи в себе си 4 саморъчно свити цигари тип "бухалка". Същите са иззети по надлежния ред. От вида на изготвената експертна справка е видно, че цигарите съдържат високорисков наркотик от рода "бонзай" с тегло 0.897 грама.


Още новини от Регионални новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/regionalni/Hvanaha-go-s-4-buhalki-992668
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.