19-годишно момиче бе задържано в ареста на Трето РУ
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:39 / 28.05.2020Коментари ()2173
©
19-годишно момиче е задържано в ареста на Трето РУ за притежание на наркотици. Униформените извършили личен обиск на младата жена, а впоследствие - претърсване и изземване  в обитаваното от нея жилище на ул. "Стефан Ботев". В апартамента й са открити няколко кутии саморъчно свити цигари с марихуана и мелница.

Откритото количество високорисково наркотично вещество е малко над 13 грама. По случая е образувано досъдебно производство за престъпление по чл. 354А, ал.3 от НК. Материалите са докладвани на прокуратурата.

При извършена полицейска проверка от служителите на РУ Асеновград е установен водач на лек автомобил "Мерцедес", в чийто автомобил е открито наркотично вещество. Проверката е извършена на кръстовището на ул. "Цар Иван Асен II" и улица "Миньор“.

Притежател на наркотика е 30-годишен мъж от Хасково, криминално проявен и осъждан. При извършеното претърсване от лекия автомобил са иззети три полиетиленови плика със синтетичен канабиноид  "пинака“ с тегло 8,64 грама. Мъжът е задържан в ареста за срок до 24 часа по ЗМВР, а по случая е образувано бързо производство за престъпление по чл. 354А ал.3 от НК.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/19-godishno-momiche-be-zadurzhano-v-aresta-naTreto-RU-970471
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.