Не се спряха! Супер пиян и дрогиран младеж с БМВ потроши няколко коли
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:22 / 22.05.2020Коментари ()6413
© Plovdiv24.bg
Пиян и дрогиран водач на лек автомобил предизвика пътен инцидент. За радост при катастрофата не са пострадали хора, не са нанесени сериозни щети по автомобили, разбит е метален парапет между две пътни платна. Тази нощ около 02.30 ч. в РУ-Пазарджик бил получен сигнал за пътен инцидент на булевард "Цар Освободител" в областния град. Пристигайки на мястото, екипи на сектор "Пътна полиция" и РУ-Пазарджик установили, че катастрофата е причинена от 25-годишния А.К.- жител на село Главиница.

Мъжът бил зад волана на лек автомобил БМВ и движейки се по булеварда, загубил контрол над возилото. В резултат на това били ударени леко няколко автомобила и е разбит част от предпазния парапет между двете платна. Униформените скоро разбрали каква е причината за катастрофата.

А.К бил тестван с дрегер, като пробата му за алкохол отчела 2.06 промила, а тази за наркотици била положителна за употребата на канабис. При направения личен обиск у него е открито и полиетиленово пликче с близо грам суха марихуана.

Мъжът е задържан за срок от 24 часа в ареста на РУ-Пазарджик. Спрямо него се водят три бързи полицейски производства, съобщиха от пресцентъра на ОД МВР Пазарджик.


Още новини от Регионални новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/regionalni/Ne-se-spryaha-Super-piyan-i-drogiran-mladezh-s-BMV-potroshi-nyakolko-koli-968838
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.