Известен бизнесмен е открит мъртъв в Първенец!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:12 / 21.05.2020Коментари ()24404
© Блиц
Снимката е архивна
Около 2:55 часа тази нощ в двора на бивш мраморен цех в пловдивското село Първенец е бил открит мъртъв известният бизнесмен Димитър Джоков. 52-годишният мъж от дълги години се занимава с дърводобив, бил е открит прострелян в главата, не е оставил предсмъртно писмо. 

Пристигналият на място екип и съдебен лекар са установили, че той се е самоубил, няма данни за чужда намеса. От свои източници "Блиц" научи, че Джоков последните два месеца е изпитвал тревожност и е бил в депресия заради финансовата криза, която затисна България заради COVID-19.

Дървеният бос се притеснявал, че трябва да освободи около 20 свои работници. Приближени до него разкриха, че преди два дни е имал записан час при психолог. Има семейство, бил в отлични отношения със съпругата си и 19-годишната си дъщеря, която само след два дни щяла да навърши 20 години.

В Първенец са потресени, появяват се слухове, че Джоков не се е самоубил, а му е било помогнато да умре. Разследващите обаче са категорични, че става въпрос за самоубийство.


Още новини от Регионални новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/regionalni/Izvesten-biznesmen-e-otkrit-murtuv-v-Purvenec-968656
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.