За първи път в историята на Пловдив! Отменят сесия на Общинския съвет
Автор: Георги Кирилов 19:46 / 20.05.2020Коментари ()19804
© Plovdiv24.bg
За първи път в историята на Пловдив се отменя сесия на Общинския съвет, поради липса на точки, научи ексклузивно Plovdi24.bg. Подобно нещо досега в историята на управлението на Пловдив не се е случвало. Факт е, че това става именно по време на мандата на кмета Здравко Димитров. Били сме свидетели как той оттегля точки от дневния ред, но да се отмени цяла сесия- това вече е прецедент. Plovdiv24.bg е медията, която е критикувана и недолюбвана от г-н Димитров, защото имаме смелостта да назоваваме нещата с истинските им имена и да преследваме истината докрай, защото действията на Здравко Димитров засягат всички пловдивчани. Няма как да не споделим с всички, че при подготвени две точки в дневния ред на Общинския съвет, кметът е решил да отмени цялата сесия. Невероятно, но факт!

Ето и съобщението, с което съобщават на общинските съветници, че вече насрочено заседание се отменя:

"Уважаеми общински съветници,

След съгласуване с ръководството на Общински съвет - Пловдив и на община Пловдив Ви информирам, че насроченото за 29 май 2020 г. заседание на Общински съвет - Пловдив се отменя."


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Za-purvi-put-v-istoriyata-na-Plovdiv-Otmenyat-sesiya-na-Obshtinskiya-suvet-968364
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.