Рекордът за пияна шофьорка в Пловдив е подобрен!
Автор: Адриана Георгиева 11:40 / 11.05.2020Коментари ()12662
© Plovdiv24.bg
Разхлабването на противоепидемичните мерки стана причина броят на катастрофите в Пловдив да се увеличи драстично. Няколко пияни шофьори са задържани от пловдивската полиция през уикенда, научи репортер на Plovdiv24.bg.

Вчера 57-годишна шофьорка се забила с колата си в стълб от уличното осветление между бул. "Христо Ботев" и бул. "Копривщица". Жената управлявала "Пежо 306". Когато служителите на реда и направили тест за алкохол, установили, че има близо 3 промила в кръвта и била задържана. Пловдивчанката отказала кръвна проба. Образувано е досъдебно производство.

В неделя около 15,00 часа патрул на Трето районно спрял за проверка автомобил "Шкода Фелиция" до гробищен парк "Север". Полицаите се натъкнали на 38-годишен водач, който бил криминално проявен и осъждан. След тест с дрегер е установено, че криминалният мъж има 1.56 промила алкохол. Той бил откаран в болница, където той отказал да даде кръвна проба. По случая е образувано бързо досъдебно производство.

55-годишен мъж, карал автомобил чужда собственост е откаран в ареста за същото провинение на 10 май, около 21 часа в Първомай. Когато полицаи го спрели за проверка, докато шофирал кола "Мазда", той миришел на алкохол и говорил объркано. Пробата ми отчела 2,08 промила. Образувано е досъдебно производство.

Припомняме, че преди два дни друга пияна дама зад волана сътвори зрелищна каскада в града под тепетата.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Rekordut-za-piyana-shofyorka-v-Plovdiv-e-podobren-965376
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.