Грозна случка и пердах между полицаи и наркомани в Пловдив
Автор: Георги Василев 22:02 / 14.04.2020Коментари ()31627
© Plovdiv24.bg
Архивна снимка
За много грозна случка, в която са участвали пловдивски полицаи и наркомани, научи репортер на Plovdiv24.bg.

Всичко се е случило миналия петък. Тогава, около 14:15 часа в Шесто РУ постъпил сигнал за група наркомани, които се били струпали в междублоковото пространство на ул. "Герлово“ в квартал Изгрев.

На мястото веднага пристигнали двама униформени на мотори. Един от мъжете, който бил на мястото, ги видял и веднага се скрил зад храст в района. Полицаите спрели непосредствено до него и го попитали какво прави там. Той отговорил: "Нищо не съм направил, гледайте си работата, к‘ви сте вие, майка ви шъ ***“ и тръгнал да бяга.

Единият униформен тръгнал след нарушителя, като му указал да спре, но той не го послушал. Когато го настигнал, обвиняемият се опитал да го събори и го дърпал за ръкава на униформата, като казал по отношение на полицейските служители: "ще видите вие, утре няма да сте полицаи, утре ще сте уволнени“. Това наложило служителят да нанесе на нарушителя в областта на краката удар със служебната му палка. Мъжът паднал на земята. Бил извикан патрул и обвиняемият – транспортиран в районното за 24 часа.

По-късно бил изправен и пред съда. Магистратите го глобили с 300 лева, тъй като и преди бил осъждан неколкократно за престъпления против правото на собственост. Като смекчаващо обстоятелство съдът отчел неговото затруднено материално и социално положение. Решението подлежи на обжалване пред окръжния съд.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Grozna-sluchka-i-perdah-mezhdu-policai-i-narkomani-v-Plovdiv-956314
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.