Колко нещастия трябва да станат на моста на Адата, за да заработи осветлението?
Автор: Адриана Георгиева 09:25 / 07.02.2020Коментари ()6283
© Plovdiv24.bg
Няколко месеца няма осветление на моста на Адата, а това е едно местата, където най-често стават пътни произшествия. За проблема се оплака читателка на Plovdiv24.bg. Жената се обръща с питане - колко нещастия трябва да се случат, за да вземат институциите мерки?

Припомняме, че на 19 декември 2018 година, 34-годишен шофьор помля 5 автомобила. При мелето пострадаха 65-годишна водачка и пътник в една от колите.

На 3 август миналата година, в 3.45 часа, млад пиян шофьор на БМВ не спря на знак "Стоп" и  блъсна таксиметров автомобил при кръстовището с моста на Адата. При ПТП-то на място загина 60-годишния шофьор на таксито. 

На 23 август 2019 година, шофьор, управлявал камион на "Пимк" ООД по моста на Адата причини поредното произшествие. На Т-образното кръстовище тираджията се опита да се престрои за завой на дясно, навлязе частично в съседната дясна лента, не пропусна движещата се вече по лентата шкода, която блъсна в предната лява част. Водачът избяга, но после бе намерен от органите на реда. Това са само три от мелетата, които станаха по моста.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Kolko-neshtastiya-tryabva-da-stanat-na-mosta-na-Adata-za-da-zaraboti-osvetlenieto-934897
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.