Прокуратура и МВР с извънредно изявление за невижданата операция в Пловдивско
Автор: Георги Василев 11:54 / 06.02.2020Коментари ()32952
© Plovdiv24.bg
Галина Андреева-Минчева, заместник-окръжен прокурор на Пловдив и старши комисар Йордан Рогачев, директор на ОД на МВР-Пловдив, дадоха изявления по повод проведената специализирана полицейска операция на територията на село Розино, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Ето какво съобщиха те:

"Има образувани две досъдебни производства - едното е за хулиганство, а другото - за увреждане на чуждо имущество. Оперативните действия продължиха през цялата нощ", каза Андреева-Минчева.

"60 са задържаните лица, като 33 от тях са с криминални прояви. Иззети са незаконни оръжия със заличени номера. В момента се работи с всеки един от задържаните, като към настоящия момент 30 от тях са в районното полицейско управление в Карлово. Инцидентите между ромските фамилии не са от вчера и затова предприемаме такива мерки. Предстоят още подобни акции на територията на цялата Пловдивска област", обясни Рогачев.



Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Prokuratura-i-MVR-s-izvunredno-izyavlenie-za-nevizhdanata-operaciya-v-Plovdivsko-934660
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.