Пътници на Летище София чакаха 36 часа полет за Варна
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:01 / 17.01.2020Коментари ()5373
©
Истински пътнически кошмар между летищата в София и Варна. Отменен полет три пъти за 24 часа между двата града стана причина пасажерите да останат блокирани за часове на летището в София. Сигналът за случилото се беше подаден от зрители на БНТ. 36 часа - толкова време беше необходимо на група варненци, за да стигнат от София до Варна. Заедно с почти 200 други пътници, те останаха блокирани на столичното летище денонощие и половина. Дългото пътуване започнало в сряда, в 6 часа сутринта на Летище София.

Д-р Станислав Стефанов сподели: "Аз съм лекар и трябваше да преглеждам деца, оставете моите емоции, но си представете родители, които са се записали, чакат и трябваше да си променят плановете".

Борис коментира: "Вчера на летището в София ни казаха, че ще ни извозват с автобус. И то, пет минути преди самолетът да излети. Някои ги извозиха, но аз им отказах, защото четвърти ден пътувам и нямах сили да прекарам седнал още 7 часа".

Хората са възмутени не толкова от чакането, колкото от условията и отношението на летищните власти и авиопревозвача. Магдалена Вълкова допълва: "След като минахме чекинг, влязохме във залата за излитащи, където не разполагаме нито с тоалетна, нито с вода, бяхме държани в продължение на 4 часа без никаква информация ще се осъществи ли полета и кога".


Още новини от Национални новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylgaria/Putnici-na-Letishte-Sofiya-chakaha-36-chasa-polet-za-Varna-929305
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.